Sayfalar

17 Nisan 2010 Cumartesi

Ali Yavuz: "Ahmet Türk'e yapılan saldırıyı kınayanlar, terörü de lanetlemeliler."

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Yavuz, kapatılan DTP’nin Genel Başkanı Ahmet Türk’e yapılan saldırıyı kınayan siyasi parti genel başkanlarının aynı duyarlılığı terör saldırılarına da göstermelerini istedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Yavuz, Şırnak Silopi de görevleri başında iken pusuya düşürülüp çapraz ateş açılarak vatan hainleri tarafından yaralanan üç askerimizden Yüzbaşı Levent Çetinkaya’nın Kayserili olduğunu ve halen GATA’da tedavi gördüğünü söyledi. Yüzbaşı Levent Çetinkaya ile birlikte yaralanan diğer silah arkadaşlarına acil şifalar dileyen Yavuz, konuyu Ahmet Türk’e atılan yumruğa ve bu yumruk üstüne gösterilen tepkiye getirdi.
Ali Yavuz, “Samsun’daki mahkemeye müdahil olarak katılmak için gelen Ahmet Türk ve arkadaşlarına adliyenin önündeki tahriklerine karşı bir vatandaşımızın tepki amaçlı saldırdığı olayda Ahmet Türk’ün burnunun kırılmasına tepki üstüne tepki gösteren, ard arda açıklamalarla kınayan siyasiler, terörist yandaşlarına bu kadar ilgi gösterirken, vatanı, bayrağı ve milleti için vatani görevini yaparken yaralanan vatan kahramanlarına da aynı ilgiyi gösterecekler mi? Yapılan bu hain saldırıya ne derece tepki gösterecek, ne derece kınayacaklar kendilerine soruyorum?” dedi.
Ahmet Türk tarafından yapılan sağduyu çağrısını da samimi bulmadıklarını dile getiren Ali yavuz, “Ahmet Türk’ün yaptığı her zaman olduğu gibi aba altından sopa göstermekten başka bir şey değildir. Bu tür sağ duyu çağrılarına hiçbir zaman inanmadık, inanmıyoruz ve Ahmet Türk ile onun gibiler terör örgütünün sözcülüğünü yaptığı sürece inanmayacağız” diye konuştu.
Yavuz, “Ahmet Türk’e yapılan saldırıdan sonra taşkınlıkta sınır tanımayan hainlerin yaptıkları yanlarına bırakılmasın. Gencecik fidanların vücutlarını parçalayan kör kurşunların hesabı sorulsun artık” dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...