Sayfalar

17 Nisan 2010 Cumartesi

MHP İl Başkanları Orta Anadolu İstişare Toplantısı Kayseri de yapıldı.


Toplantıda ilk olarak MHP il başkanı Süleyman Korkmaz kısa bir konuşma yaptı. Korkmaz,konuşmasında sahalara ve alanlara indik, ayak basmadık yer bırakmayacağız diye konuştu.
Ankara, Kayseri, Çorum, Kırşehir, Sivas, Yozgat, Niğde, Kırıkkale, Osmaniye, Aksaray, Amasya, Nevşehir ve Karaman dan il başkanları ile bir araya geldiklerini ifade eden MHP Ankara il başkanı Ömer Demirel, Halkın, AKP iktidarının ülkeyi getirdiği noktadan endişe duyduğunu, aynı endişeyi MHP olarak da taşıdıklarını ifade etti. Demirel, Türkiye de işsizlik oranının gerçekte yüzde 30 olduğunu öne sürdü.
Hükümetin ekonomi ve dış politikalarını da eleştiren Demirel, şöyle konuştu:   Türk milletinin artık sabrı taşmak üzeredir. 41 yıllın geçmişe sahip MHP, demokrasilerde hesabın seçim sandığında sorulacağını savunur. 2011 de sandık önümüze geldiğinde halkımız AKP ye dur diyecek. MHP nin ajandasında koalisyon hesabı yoktur. Biz, tek başımıza iktidar hesapları yapıyoruz. Daha çok çalışacağız.
Demirel ayrıca Sanayisi ile ünlü Kayseri’de daha güzel ve iyi şeyler beklenirken yaşanan sıkıntı nedeni ile bir işadamının intihar etmesinin ülkenin durumunu gözler önünü serdiğini söyledi.
Üretim yapmazsanız işsizlik problemini çözemezsiniz diyen Demirel Türkiye’nin 200 milyar iç ve dış borcunun sekiz yılda 600 milyar dolara çıktığını söyledi.
Başbakan’ın ABD ziyaretlerini de eleştiren Ömer Demirel, Genel başkanları Devlet Bahçeli'nin bu ülkede ABD’ye gitmeden başbakan olacağım diyen bir kişi olduğunu söyledi. Demirel  7 Kasım’da seçim istemelerine rağmen 2011 yılında yapılacak olan seçimlerde tek başına iktidar olacaklarını belirtti
Ömer Demirel AKP liler “Mücahidiz dediler, mütaahhid oldular, şimdide her işe  müsaidiz diyorlar. Yalanı ayet yaptılar diye konuştu.
       Yapılan seçim anketlerine de değinen Demirel MHP’yi her zaman baraj altında gösterenler her seferinde de yanılmışlardır. Şimdi MHP’nin oy oranı %24,6 civarındadır dedi

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...