Sayfalar

22 Nisan 2010 Perşembe

KOLTUKLAR ÖĞRENCİLERİN


Kayseri de 2 öğrenci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili Vali ve Belediye Başkanı oldu. Temsili vali ve başkan eğitim ve çevre konusu üzerinde durdu.
 Büken Somtaş İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Muhammet Hüseyin Sarıkaya, Vali Mevlüt Bilici nin makamına oturarak, Kayseri de çevrenin daha iyi korunması ve yeşil alanların artırılması için yeni projeleri hayata geçireceğini söyledi. Sarıkaya, sınıflardaki öğrenci mevcutlarının 24 e düşürülmesi için de çalışma yapacağını kaydetti.
Vali Bilici de Atatürk ün, çocuklara bayram hediye ederek, onlara ne kadar önem verdiğini gösterdiğini söyledi. Muhammet Hüseyin Sarıkaya nın çevreye ve eğitime karşı duyarlı oluşunu memnuniyetle karşıladığını ifade eden Bilici, temsili valiye ve beraberindeki okul arkadaşlarıyla öğretmen ve okul idarecilerine çeşitli hediyeler verdi.
Ülfet Kızıklı İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Gamze Asma da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki nin koltuğuna oturdu. Asma, belediye olarak eğitime önem verdiklerini ifade ederek, okulların araç ve gereç eksiklerinin giderilmesiyle çevre düzenlemesi gibi konularda desteklerinin süreceğini söyledi. Asma, Kayseri yi mutlu çocuklar kenti yapmak için çabalayacağını da kaydetti.
Başkan Özhaseki de temsili Başkan Gamze Asma nın dile getirdiği okulundaki araç ve gereç eksikliğini giderme noktasında gerekeni yapacağını belirterek, Asma ve beraberindekilere çeşitli hediyeler verdi. 

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...