Sayfalar

22 Nisan 2010 Perşembe

Süleyman Korkmaz“Bu şehirde sorumlu insanlar sorumluluğunu bilirse, herkes huzurlu bir şekilde yaşar”

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz Kahveciler, Kıraathaneciler ve Çay Ocağı işletmeciler Odasını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Süleyman Korkmaz, “Bu şehirde sorumlu insanlar sorumluluğunu bilirse, herkes huzurlu bir şekilde yaşar” dedi.

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz ve il yönetim kurulu üyeleri Kahveciler, Kıraathaneciler ve Çay Ocağı İşletmecileri Odasını ziyaret ederek oda başkanı İbrahim İnce ile bir süre görüştü.
            Oda Başkanı İbrahim İnce ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Siyasiler sigara içiminde bize hiçbir açık kapı bırakmadı” dedi.
MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz’da  sigara yasağı ile kahvehanelerin zor günler geçirdiğini belirterek ”Kahvehaneler kapanıyor işiniz zor. Sigarayı tasvip etmiyoruz ama en azından kullananlar için ayrı bir bölme yapılmalı, sizler buradan ekmek yiyorsunuz. Seçimlere yakın hükümet sizden ruhsat isteyecektir” dedi.
Korkmaz ayrıca gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunarak ülkenin asıl gündeminin işsizlik ve açlık olduğunu söyledi. Korkmaz “İşsizlik, ekonomik kriz ve açlık hat safhada. Esnafın durumu içler acısı. Kayseri’de kaybolan 3 çocuk hala bulunamadı. Bu şehirde sorumlu insanlar sorumluluğunu bilirse, herkes huzurlu bir şekilde yaşar” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...