Sayfalar

22 Nisan 2010 Perşembe

Makukula ve takım kaptanı Aydın Toscalı Eras Kolejinde

Özel Eras Kolejinde gerçekleştirilen Futsal müsabakaları nedeniyle düzenlenen törenin ünlü konukları vardı. Süper ligde gol krallığında ilk sırada yer alan Kayserispor’un golcüsü Makukula ve takım kaptanı Aydın Toscalı Eras Kolejindeki törene katıldılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Özel Eras Kolejinde gerçekleştirilen Futsal Şampiyonasında birinci olan 7/A sınıfına ödül vermek için gelen Kayserispor’un başarılı futbolcularından takım Kaptanı Aydın Toscalı ile Süper Lig’de 19 golle gol krallığında ilk sırada bulunan Aziza Makukula öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı.
            “Sarı kırmızı Anadolu Yıldızı” adlı Kayserispor marşıyla salona giren Makukula ve Aydın’ı burada okul yöneticileri karşıladı.
            Futbolculara teşekkür eden Özel Eras Koleji İlköğretim Müdürü Sabahattin Yılmaz, sporun önemine değindi.
            Daha sonra ödül törenine geçildi. Anasınıfı öğrencilerinin çiçek verdiği Makukula ve Aydın, öncelikle en çok kitap okuyan öğrencilere ödül verdiler, ardından Futsalda şampiyon olan 7/A sınıfına şampiyonluk kupasını takdim ettiler.
Yüzme il birinciliğinde tüm madalyaları toplayan Eras Kolejinin kız ve erkek öğrencilerine de madalyalarını veren futbolcular, sohbet için platforma geçtiler.
Kayserispor’un 19 golle Süper Lig’de gol krallığında ilk sırada yer alan golcü oyuncusu Aziza Makukula, sezon sonu Kayserispor’da kalıp kalmayacağı yönündeki soruya, içtenlikle cevap verdi. Kayserispor’u çok sevdiğini ve burada kalmak istediğini söyleyen Makukula, Beşiktaş’ın 2 milyon avro teklifiyle ilgili “Kayserispor da büyük kulüp” yorumunu yaptı.
            Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan ve şuan itibariyle 4 ayrı kulüpten teklif alan Kayserispor takım kaptanı Aydın Toscalı ise Kayserispor’a ahde vefa borcu olduğunu söyledi. Bu nedenle önceliği Kayserispor’dan yana kullanacağı belirten Aydın “Tolunay Kafkas’ın sezon sonu bırakacağım açıklamasıyla ilgili de “Bu karar Tolunay hocamın şahsi kararıdır” dedi.
            Makukula ve Aydın Özel Eras Kolejinden ayrılmadan önce fotoğraf ve forma imzalayarak öğrencilere mutlu bir gün yaşattılar.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...