Sayfalar

15 Mayıs 2010 Cumartesi

AKP'liler "Deniz Baykal"ı dillerine sakız yaptılar. Bu mu siyaset...

AKP Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, CHP ‘nin eski genel başkanı Deniz Baykal’ın istifa etmesine neden olan kaset olayıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Kaset olayıyla ilgili Bu olayda iktidar partisinin üzerine çamur atmaya, çamurun içine bizleri de çekmeye gayret gösteriyorlar. Biz bu çamur iddialarını reddediyoruz. Genel başkanımız kaset olayı ortaya çıktıktan sonra 10 dakika içinde Ulaştırma Bakanımıza talimat vererek görüntülerin kaldırılmasında çabaları olmuştur. Buna rağmen Sayın Baykal devlet tarafından yapılan komplo dedi. Bizi üzen yapılan ahlaksızlığın meşru gösterilmesi. Basından izliyoruz Baykal istifa etmiştir ama bu işi yalanlamamıştır. Sadece komplo olduğunu beyan etmiş, bu işi yapmadım dememiştir. Bizi üzen aile kurumunun dejenere edilmesidir dedi.

Öksüzkaya,  biz biliyoruz ki Türk toplumu ailesine, ahlaki değerlerine son derece bağlı bir toplumdur. Buna sandıkta gereken cevabı verecektir. Bu kurumların hiçbir zaman dejenere edilmesine biz göz yumamayız. Bu kurumları dejenere etmeye çalışanları da toplumun gereken cezayı vereceğine inanıyorum. Bizim partimizin bu kaset olayıyla uzaktan yakından alakası yoktur. Atılan bu iftiraları şiddetle kınıyoruz” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...