Sayfalar

15 Mayıs 2010 Cumartesi

ATİNA'DA TÜRKBAYRAĞI YAKTILAR

Atina sokakları Türkiye karşıtı gösterilere sahne oldu.
Başbakan Erdoğan'ın Yunanistan ziyareti sırasında Atina sokakları Türkiye karşıtı gösterilere sahne oldu. Aşırı sağcı Yunan göstericiler Türk bayrağı yakarken, Erdoğan'ı damat Yunanistan Başbakanı Papandreu'yu gelin olarak gösteren posterler taşıdılar.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü Yunanistan ziyaretine iki ülke liderleri tarafından verilen dostluk mesajları damga vururken, başkent Atina'da düzenlenen protesto gösterileri keyifleri kaçırdı.
Türkiye karşıtı gösterilerde aşırı sağcı Yunanlar Türk bayrağını yaktı. Associated Press, gösterilere yaklaşık 450 kişinin katıldığını bildirdi.
Başbakan Erdoğan'ın Atina ziyaretinin protesto edildiği eylemlerde Yunan göstericiler Türkiye aleyhtarı pankart ve posterler taşıdı, sloganlar attı.
Hazırlanan posterler arasında en dikkat çekici olan ise Başbakan Erdoğan'ın damat, Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu'nun ise gelin olarak gösterildiği poster oldu.
Gösterilere katılan PKK yandaşları ve Ermeni diasporası ise Yunan polisiyle çatıştı

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...