Sayfalar

15 Mayıs 2010 Cumartesi

Haberal, Silivri'deki sözlü savunmasını "Suçum Ne?" isimli kitapta topladı.

Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın Silivri Savunması gazeteci Mete Akyol tarafından kitaplaştırıldı. "Suçum Ne?" isimli kitapta Haberal'ın 357 gün tutukluluktan sonra çıkarıldığı mahkemedeki sözlü savunması, çapraz sorgusundaki yanıtları ile avukatlarının savunmalarına yer verildi.
Başkent Üniversitesi'nce yayımlanan Bütün Dünya Dergisi'nin genel yayın yönetmenliğini yapan Gazeteci Mete Akyol, Başkent Üniversitesi'nin Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın Silivri'deki sözlü savunmasını "Suçum Ne?" isimli kitapta topladı.
Derginin Mayıs sayısının ekiyle birlikte dağıtılan kitapta, Haberal'ın 13 Nisan 2009'dan bu yana, hukuki hiçbir dayanağı bulunmamasına rağmen hürriyetinden haksız bir şekilde mahrum edildiği, tutuklandıktan 357 gün sonra doktor ve hemşire refakatinde, 5-6 Nisan 2010 tarihleri arasında iki gün boyunca sözlü ifade verdiği kaydedildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...