Sayfalar

15 Mayıs 2010 Cumartesi

Eve el bombası atıldı!

Van'da bir eve el bombası atılması sonucu, 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Van'ın Çaldıran ilçesinde bir eve el bombası atılması sonucu, 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
İlçe merkezinde yaşayan Mümtaz Yıldırım'a ait eve, gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce el bombası atıldı. Patlamanın etkisiyle ev sahibi Mümtaz Yıldırım (45) ile eşi Selime Yıldırım (40) ve torunları İmni Amin (3) yaralandı.
Çaldıran Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Selime Yıldırım ile torunu İmni Amin, buradaki ilk müdahalenin ardından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine sevk edilirken, Mümtaz Yıldırım, Çaldıran Devlet Hastanesi'ndeki tedavinin ardından taburcu edildi.
Van'a gönderilen yaralılardan Selime Yıldırım tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti. 3 yaşındaki İmni Amin'in ise hastanedeki tedavisi sürüyor.
İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, Yıldırım ailesi ile ilçede yaşayan başka bir aile arasında, 2 ay önce yaşanan ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın ardından kan davası başladığını belirleyerek, olayla ilgili M.Ş.K. ve E.K'yı gözaltına aldı.
AA

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...