Sayfalar

6 Mayıs 2010 Perşembe

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongreler sonrası değerlendirme toplantıları sürüyor


İl Başkanlığında gerçekleşen  ve il yöneticilerinin yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Müge Deliorman, Felahiye Belediye Başkanı Gürsel Kısır, Akkışla Belediye Başkanı Azmi Kazım Sonkur, Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Dadaloğlu Belediye Başkanı Hüseyin Eker, Karaözü Belediye Başkanı Şener Tatar, Akkışla İGM Üyesi Mustafa Güner ve Sarız İGM Üyesi Mehmet İnce’nin katıldığı toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Enver Özdemir, kongreler sonrası süreçte birlik ve beraberlik içinde çalışmalara devam edilmesi gerektiğini belirtti  ve “Ülkenin ihtiyacı olan CHP iktidarını hep birlikte başaracağız“ dedi.
Özdemir, kongrelerdeki bayrak yarışının geride kaldığını belirterek “Örgüt disiplini içinde, partimize yakışır tavır ve davranışlar ortaya koyarak ve bugüne kadar olduğundan daha çok çalışarak başarılı olmak zorundayız. Ülkenin içinde bulunduğu durum ortadadır. AKP iktidarının ülkeyi uçuruma doğru sürüklediğini görüyor ve üzerimize düşeni sorumluluğu yerine getirmek için yapmamız gerekeni biliyoruz“ şeklinde konuştu.
Daha sonra belediye başkanları ve İl Genel Meclis Üyeleri tek tek söz alarak, bölgelerindeki durumu ve bundan sonraki süreçte yapılması gerekenleri anlattılar.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...