Sayfalar

6 Mayıs 2010 Perşembe

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri Hacı Bektaşi Veli Derneğini ziyaret etti


MHP İl yönetiminin ziyaretinde Hacı Bektaş-i Veli Vakfı Başkanı Remzi Akbulut tarafından Cemevinin yapımı hakkında bilgiler verildi ve destek istendi.
MHP il başkanı Süleyman Korkmaz’da samimi bir şekilde yapılan karşılamadan mutlu olduklarını söyleyerek ekonomik sıkıntı içinde olan insanların mutsuz olduğunu vurguladı. Korkmaz iktidarın bu sıkıntıları göz ardı ederek anayasa ve açılım ile uğraştığını kaydetti.
Hacı Hektaşi Veli Derneği Başkanı Kenan Akpınar anayasa değişikliği ile ilgili bir soru üzerine HSYK içinde alevi yapılımı var düşüncelerine tamamen karşı oldukların söyledi ve ayrımcılığa yönelik söylemlerin ülkeyi uçuruma götüreceğini belirtti.
Şehit cenazesi sonrası yapılan açıklamalar ise MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz’a soruldu. Korkmaz, Vali Bilici’nin cenazeyi provoke edenlerin olduğu yönündeki açıklamalarına katılmadığını ifade eden Korkmaz, “Provoke edenler varsa Vali Bilici bunu açıklamalı” dedi.
Olayların Ülkü Ocaklarına yıkılmaması için ocaktaki gençlerin artık şehit cenazelerine katılmadığını söyleyen Korkmaz “Ülkücüleri kırdılar, küstürdüler” dedi. Korkmaz “Ülke kötüye gidiyor, artık cenazelerimize de sahip çıkamıyoruz” diyerek AKP yi eleştirdi.
Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Kenan Akpınar ise  cenazelere kimlerin katıldığından çok şehit gelmemesi için neler yapılması lazım geldiğinin konuşulması gerektiğini söyledi

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...