Sayfalar

4 Mayıs 2010 Salı

Enver Özdemir: "Hani Kayseri'nin altyapı sorunu yoktu?"

Emniyet Müdürü’nün başka bir ile atanması ve KASKİ Genel Müdürü’nün itiraflarını değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Enver Özdemir, “ işlerine geldiği gibi davrananlar, artık suçlarını itiraf etmeye başlamışlardır” dedi.

Emniyet Müdürü Arif Akkale’nin Karabük’e atanması ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, olayın AKP’nin keyfi uygulamalarından birisi olduğunu ifade eden CHP İl Başkanı Enver Özdemir, “Van’da genel başkanımıza yönelik çirkin saldırıya bizzat iştirak eden AKP’lilere göz yuman sorumlular hala görevde iken, önce Samsun ardından Kayseri Emniyet müdürünün görevlerinden alınmasının izahı mümkün değildir“ dedi. AKP Hükümeti’nin işbaşına geldiği günden bu yana keyfi ve işine geldiği gibi davranma uygulamalarının son örneğinin Kayseri Emniyet Müdürü’nün başka bir ile atanması ile devam ettiğini vurgulayan CHP İl Başkanı Özdemir “ Sayın Taner Yıldız’a yönelik saldırıda bir güvenlik zafiyeti olmadığını kendileri açıklamış olmalarına rağmen, kısa bir süre sonra Sayın Emniyet Müdürü’nün görev yerinin değiştirilerek, faturanın bir bürokrata kesilmesi tamamen keyfi bir uygulamadır. Eğer görevden alınması gerekenler varsa bunlar Van’da genel başkanımıza karşı saldırı girişimini seyreden sorumlular ve saldırıya karıştıkları kanıtlanan AKP yöneticileridir” şeklinde konuştu.

            Son günlerde meydana gelen yağışlar  sonucu su baskınlarının yaşanmasının ardından KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan’ın  “Su baskınları altyapı eksikliğinden kaynaklanıyor” şeklindeki açıklamasının bir itiraf olduğunu belirten CHP İl Başkanı Enver Özdemir, “Yıllardır Kayseri’nin alt yapısında ciddi sıkıntılar olduğunu söylüyoruz. Makyaj yaparak, şehri güzel göstermeye çalışanların güzellik maskesi bu açıklamalarla düşmüştür “dedi.

       Enver Özdemir, “Binaların oturma izni olmadığını açıklayan KASKİ Genel Müdürü bu binalara abonelik verirken neden sormadı? Yıllardır bu evlerden su parası alırken, buraların ruhsatı olmadığını ve su baskınlarında sıkıntı yaratacağını neden görmedi? Hani Kayseri’nin altyapı sorunu yoktu?” diye sordu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...