Sayfalar

4 Mayıs 2010 Salı

Mazlumder'den Saadet Partisine ziyaret

Mazlumder Şube Başkanı Ahmet Taş ve yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Akkaş’ı ziyaret etti. Taş, ziyarette anayasa değişikliği hakkındaki öngörülerini içeren dosyayı Akkaş’a verdi.

Anayasa değişikliği hakkındaki çalışmalarını değerlendirmek üzere Saadet Partisine bir ziyaret gerçekleştiren Mazlumder Başkanı Ahmet Taş, “Anayasa ile ilgili birçok konferans düzenleniyor. 15 Mayıs’ta Kayseri’de yapılacak konferansa dallarında uzman bir çok isim katılacak” dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Akkaş ise mevcut anayasanın komple değiştirilmesi gerektiğini belirterek “Özgürlüklerimizi kısıtlayan her ne varsa bunun sebebi mevcut anayasadır. Saadet Partisi olarak hükümete gerekli tekliflerimizi yaptık. Bu uğurda çalışarak emek sarf eden tüm kurum ve kuruluşlara da teşekkür ediyoruz” dedi.
Şehit cenazesinde yaşananları da değerlendiren Akkaş, “Ankara’da Deniz Baykal’la, Tayyip Erdoğan işi kavga ederek götürüyorlar. Kayseri’de de Cabat ve Korkmaz işi böyle devam ettiriyor. Sonra her ikisi de huzur istediklerini söylüyor. Kayseri’de ortamın yumuşamasını istiyorlarsa eğer Mahmut Cabat ve Süleyman Korkmaz bir ay süreyle sussunlar, o zaman ortam yumuşar” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...