Sayfalar

4 Mayıs 2010 Salı

Faruk Koca'nın "fireciler" listesinde Sadık Yakut'un da adı var


Anayasa teklifinin ’parti kapatma davalarının açılabilmesini TBMM’nin izin vermesi’ şartına bağlayan 8. madde, 330 barajını aşamadığı, için paketten düştü. Adalet ve Kalkınma Partisinin asgari 8 fire verdiği belirtiliyor. Partide kimlerin maddeye ret oyu verdiği araştırılmaya başlandı. Haliyle Kayseri Milletvekilleri arasında firecilerin olup olmadığı da merak ediliyor.
         Bu arada Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara Milletvekili Faruk Koca’nın teklifin diğer maddelerinin oylamasını takip ederken, bir kağıda aralarında Kayseri Milletvekili Sadık Yakut’un da bulunduğu bazı milletvekillerini yazdığı tespit edildi. Bu milletvekilleri arasında Sadık Yakut’un yanı sıra Vahit Erdem, Köksal Toptan, Murat Başesgioğlu, Reha Çamuroğlu, Hilmi Güler ve Kürşat Tüzmen yer alıyor. Bu listenin fireci milletvekillerine ait olmadığı açıklandı; ama fire listesi hazırlandığına dair kanaatler de var.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...