Sayfalar

23 Mayıs 2010 Pazar

MEHMETÇİKLERE KINA YAKILDI

MHP Melikgazi İlçe Kadın Kolları tarafından askere gidecek olan Mehmetçikler için “Kınalı Kuzular Asker Uğurlama Şöleni” adı altında bir program düzenlendi. Programda dualar eşliğinde askere gidecek gençlere kına yakıldı.

   MHP İl binasında gerçekleştirilen şölene MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Koçyiğit, askere gidecek gençler ve partililer katıldı.

            Programda açılış konuşmasını Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Dinç yaptı. Dinç duygulu bir konuşma yaparak asker anası olmak her türk annesi için gurur kaynağıdır. Ne mutlu askere gidecek gençler yetiştiren annelere şeklinde konuştu.

            Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Koçyiğit’de “Türk erkeğinin en büyük erdeminin askere gitmek olduğunu belirterek “Askere gitmeyene kız daha vermiyorlar. Türk annesi o kadar kuvvetli ve dirayetli ki önceki zamanlarda olduğu gibi bundan sonra da vatan uğruna şehit vermekten kaçınmaz. Ancak şehit anası ile askerimizi şehit edenleri aynı kefeye koyanlar var. Bu millet bir gün onlardan hesap soracak” dedi.

            MHP Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Er ise Öcalan’a “Sayın” diyen, aziz şehitlerimize ise “Kelle” diye hitap eden Başbakan’dan bu halk bir gün gerekli hesabı soracak” şeklinde konuştu.

            MHP İL Başkanı Süleyman Korkmaz’da “Çok gururlu bir anı yaşadıklarını belirterek “Türk askeri her zaman en önde. İnşallah hayırlısıyla gider ve tezkereleri ile birlikte yeniden dönüş yaparlar. Allah yollarını açık etsin” diye konuştu.

            Konuşmaların ardından şiirler ve türküler seslendirilirken, dualar eşliğinde 15 askerin eline kınası yakılarak kuran’-ı kerim hediye edildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...