Sayfalar

23 Mayıs 2010 Pazar

Veli Altınkaya, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçildi


Kayseri Ticaret odası meclis salonunda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Mehmet Kocakahyaoğlu, katip üyelikleri de Üstün Tuncer ile Canan Bayram yaptı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda ilk olarak gazeteciler cemiyetinin faaliyet raporları okundu. Eski başkan Recep Bulut tarafından okunan yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları daha sonra üyelerin ibrasına sunuldu. Raporlar oy çokluğuyla ibra edildi.

            Recep Bulut’un konuşmasının ardından kürsüye gelen Başkan adayı Veli Altınkaya’da yönetime seçilmeleri durumunda yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Altınkaya üyelerimizin güvenine mazhar olmak için yönetimimle birlikte çalışacağız. İnşallah üyelerimize verdiğimiz vaadlerimizi bir bir yerine getireceğiz diye konuştu.

            Daha sonra cemiyet tüzüğünün bazı maddelerinde de değişikliğe gidildi. Üç madde okunarak üyelerin oylarına sunuldu. Maddeler oy çokluğuyla kabul edilirken, Kabul edilen maddeler arasında iki dönem üst üste yönetim kurulu üyeliği yapanların yeniden yönetime giremeyecekleri ifade edildi. Değişiklikle birlikte dokuz kişi olan yönetim kurulu üyeliği de on üçe çıkartıldı.

            Genel kurulda daha sonra yönetime tek listeyle talip olan Veli Altınkaya’nın listesi okundu.

Altınkaya’nın listesinde Oktay Ensari, Ali Ceran, Ömer Faruk Hamurcu Metin Sönmez, Mehmet Uğurlu, Mehmet Sena Kösedağ, Mustafa Cengiz, İsmail İçer, Canan Bayram, Süleyman Erciyes, Saim Yıldız ve Ferhat Yağmur yer aldı. Liste daha sonra üyelerin oylarına sunularak oy çokluğuyla kabul edildi…

Denetim kurulunda ise Davut Güleç, Vedat Doğan, Mustafa Aydoğan, Cem Atakan ve Ersan Temizel görev aldı.

Seçimlerin tamamlanmasının ardından kürsüye gelen Kayseri Gazeteciler cemiyetinin yeni başkanı Veli Altınkaya kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Altınkaya Allah utandırmasın. İnşallah sizlerin güvenine layık olacağız ve güzel hizmetlere imza atacağız diye konuştu.

Altınkaya, son olarak ta cemiyete sağladığı katkılarından dolayı Recep Bulut a plaket verdi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...