Sayfalar

3 Mayıs 2010 Pazartesi

Süleyman Korkmaz:" Koçyiğidimize sahip çıkamadık"

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Uzman Çavuş Kemal Koçyiğit’in cenazesinde alınan güvenlik önlemleri ve yürüyüş kortejinin olmamasına tepki gösterdi. Korkmaz vatandaş ile polisin karşı karşıya getirildiğini söyleyerek “Koçyiğidimize sahip çıkamadık” dedi.

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz’ın basın toplantısında hayli gergin olduğu gözlendi. “Koçyiğidimize bile sahip çıkamadık” diyerek sözlerine başlayan İl Başkanı Korkmaz şehit cenazesinde alınan olağanüstü tedbirlerle polis ile vatandaşın karşı karşıya getirildiğini belirtti.
Şehidin Kayseri halkından kaçırıldığını vurgulayan Süleyman Korkmaz, “Keşke şehri yönetenler siyasete alet olmasalardı” diye konuştu. Kayseri’nin karıştırılmak istendiği iddia eden Korkmaz Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin “Bindirilmiş kıtalar” sözüne tepki göstererek “Erkekçe çıksınlar, ne demek istiyorlarsa söylesinler” dedi.
İhanet projesinin Kayseri’ye sıkıntı verdiğini dile getiren MHP İl Başkanı Korkmaz, “Açılımın mimarı İçişleri Bakanı Kayseri’ye geliyor ve Kayseri karışıyor” diye konuştu. Vali Bilici’ye de seslenen Korkmaz “Kayseri’nin geleceği için herkesi bir araya toplayarak istişare yapması gerekir” dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...