Sayfalar

24 Haziran 2010 Perşembe

MHP İl başkanı Süleyman Korkmaz, Sivaslı dernekler federasyonu üyelerine Sivas köfte salonunda öğle yemeği verdi

MHP İl başkanı Süleyman Korkmaz, Sivaslı dernekler federasyonu üyelerine Sivas köfte salonunda öğle yemeği verdi. Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Süleyman Korkmaz ve beraberindeki il yöneticileri Sivaslı dernekler federasyonu başkanı İsmail Tamer ve Yönetim kurulu üyelerine öğle yemeği verdi…


            Serçeönü mahallesindeki Sivas köfte salonunda verilen yemekte birlik beraberlik mesajları verildi…


            MHP il başkanı Süleyman Korkmaz, sivil toplum örgütlerinin önemine değinerek, Kayseri’de Kırşehirlisi, Yozgatlısı ve Sivaslısı teşkilatlanmış. Hemşehrileri arasında dayanışmayı sağlamış. Yani imece usulü hepsi bir birinin arkasında olmuş. Bizde MHP olarak teşkilat olarak dernek yöneticilerine aynı mesafedeyiz. Yaptıkları etkinliklerin ve faaliyetlerinin her zaman yanındayız. Gün birlik günü.gün dayanışma günü diye konuştu.


            Dernek başkanı İsmail Tamer’de MHP il başkanı Süleyman Korkmaz’a kendilerine gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür ederek, MHP’li yöneticiler olarak bizi yemeğe davet ettiler. Bizde davete icabet edip geldik. son derece memnunuz dedi. Tamer, ayrıca Kayserinin her zaman ilkleri başaran bir şehir olduğuna da dikkat çekerek, Kayseri’deki dağınık dernekleri bir araya getirerek güçlerini birleştirip federasyon kurduk. Burada sevgiyi, saygıyı, barışı hep birlikte yaşıyoruz. İnşallah güzel işlere imza atacağız bundan kimsenin kuşkusu olmasın diye konuştu….


            MHP il başkanı Süleyman Korkmaz ayrıca basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Korkmaz, Başbakan Erdoğan’ın sınırda askerlerin yanında çömelerek PKK’lıları izlemesinin üzücü olduğunu söyleyerek, bu bir acziyetin ifadesidir. Başbakan oraya gitmemeliydi dedi.


       Bir basın mensubunun  sorusu üzerine Kocasinan belediye başkanı Bekir Yıldız “ Şehit Furkan’la ilgili MHP il başkanın da ya bilgi eksikliği var.Yada başka bir niyet var. Eğer gerçekten açıklama yaptığı gibi düşünüyorsa biz üzülürüz.Biz tüm şehitlerimize bu hizmketleri veriyoruz” dedi.


    öte yandan MHP il başkanı Korkmaz da gazetecilerin konuyla ilgili sorusu üzerine  “ ben açıklamalarımın arkasındayım. yine söylüyorum. Belediyelerimiz Furkan Doğan’la diğer şehitlerimiz arasında ayrım yapıyor. Furkan’ın evinde çadır 15 gün dururken, diğer şehitlerimizin evinde üç gün duruyor” şeklinde konuştu.



Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...