Sayfalar

19 Temmuz 2010 Pazartesi

22. Ulusal 12.uluslararası Dadaloğlu Kültür ve Sanat Şenlikleri 24- 25 Temmuz tarihleri arasında yapılacak

22. Ulusal 12.uluslararası Dadaloğlu Kültür ve Sanat Şenlikleri 24- 25 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Şenliğe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. Şenlikte ünlü sanatçılardan Latif Doğan’ da sahne alacak.

22’inci Ulusal, 12. Uluslararası Geleneksel Dadaloğlu Kültür ve Sanat Şenlikleri Tomarza’nın Dadaloğlu beldesinde gerçekleştirilecek.

Dadaloğlu Derneği Başkanı İbrahim Yıldırım, Dadaloğlu Vakfı Başkanı Necati Eravşar ve Dadaloğlu Belediye Başkanı Hüseyin Eker, dernek binasında bir basın toplantısı düzenleyerek yapacakları şenlikle ilgili bilgiler verdiler.

Dernek Başkanı İbrahim Yıldırım, Şenliğimiz 24-25 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Şenliğimize CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra çok sayıda davetlide iştirak edecek. Şenliğimizde ayrıca halk oyunları ekibi gösteriler yapacak, aşıklar atışacak ve havai fişek gösterisi yapılacak” dedi. Yıldırım ayrıca ünlü sanatçılardan Latif Doğan’da sahne alacak diye konuştu.

Dadaloğlu Vakfı Başkanı Necati Eravşar da, 24 Temmuz Cumartesi günü Büyükşehir belediyesi tiyatro salonunda “Avşarlar ve Yerelden Ulusa Avşar Kültürü” konulu panel düzenleyeceklerini ve panele konuşmacı olarak Türk Tarih Kurumu eski başkanı Prof. Dr.Yusuf Halaçoğlu ile Hepar Genel Başkanı Osman Pamukoğlu’nun katılacağını söyledi.

Dadaloğlu Belediye Başkanı Hüseyin Eker’de, şenlikle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, bu yıl şenliğimiz geniş kapsamlı olacak. Ülkenin dört bir yanından davetliler şenliğimize katılacak. Şenliğimize tüm Kayseri halkını da davet ediyorum dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...