Sayfalar

19 Temmuz 2010 Pazartesi

MİMARSİNAN ÜLKÜ OCAKLARINDAN SÜNNET ŞÖLENİ

Mimarsinan Ülkü Ocakları geleneksel hale getirdiği sünnet şölenlerinin birini daha önceki akşam yaptı. Düzenlenen şölenle 170 çocuk daha erkekliğe ilk adımını attı.

Mimarsinan Ülkü Ocakları, tarafından sünnet şöleni düzenledi. Mimarsinan’da bulunan Şirin Akuapark’ta düzenlenen şölene erkekliğe ilk adımını atacak olan minikler aileleri ve akrabaları ile birlikte katıldılar.

            Şölende ilk olarak konuşan Mimarsinan Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Genç, yapmış oldukları faaliyetlerinden bahsetti.

            Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Ülger’de birlik beraberlik mesajları vererek, “doğulu batılı gibi saçma sapan senaryolarla zihinleri bulandırarak kardeş kavgası başlatmak isteyenlerin oyunlarına gelmeden birlik beraberliğimizi tüm dünyaya büyük Türkiye Cumhuriyeti’nin 1000 yıllık kardeşliğini kimsenin bozmaya gücü yetmeyecektir. Bu nedenle 12 Eylül’de yapılacak referandumda Hayır oyu vermeniz gereklidir” şeklinde konuştu.

            Son olarak kürsüye gelen MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz ‘ın gündeminde de referandum vardı. Korkmaz, “12 Eylül’de yapılacak olan referandumda Hayır oyu kullanmazsak ülkemizin sıkıntıları bitmeyecek dedi.

Korkmaz,Referanduma sunulan anayasa azmettirmenin bir başlangıcıdır. Anayasa yapılıyor da bu milletin dertleri çözülüyor mu buna bakmak gerekli. Bu anayasa yapılırken milletin istekleri sorulmuş mu, işsizliği, ekonomiyi, terörü ve şehit gelmesini sağlıyor mu buna bakma gerekir. Öyleyse 12 Eylül’de yapılacak referandum için tüm halkımızda Hayır’da Hayır vardır diyoruz” şeklinde konuştu.

            Yapılan konuşmaların ardından şölene katılan misafirler gerçekleştirilen etkinliklerle eğlendiler.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...