Sayfalar

1 Temmuz 2010 Perşembe

'Gandi Kemal'e ağır sözler'

Osman Pamukoğlu, Gediktepe'ye gideceğim diyen 'Gandi Kemal'e ağır sözlerle yüklendi.
1990'ların "efsane komutanı", şimdilerde ise HEPAR'ın Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır sözler sarfetti.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, son günlerde gündemde olan ve tartışmalara neden olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakkari-Gediktepe'de mevzideki görüntüsü ile ilgili olarak konuştu.

Dün akşam Trabzon'a gelen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, sabah saatlerinde Kunduracılar Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafla sohbet eden ve yoldan geçen vatandaşların "Terörü bitirin paşam" sözleri ile karşılaşan Pamukoğlu, 365 günde terörü bitirebileceklerini ve projelerinin hazır olduğunu söyledi. Ziyaretlerin ardından Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Pamukoğlu, iki gün Trabzon ve Rize'de siyasi çalışmaları olacağını belirtti.

50 günü aşkın kesintisiz Trakya ve Anadolu'yu gezdiğini hatırlatan Pamukoğlu, "Halkın genelde iki sorunu var; ekmek ve huzur. Huzurdan kastımız ise özellikle terör örgütünün son üç ayda Türkiye genelinde sadece Güneydoğu ve Irak sınır hattında değil hemen hemen bir çok bölgede eylemlerini artırmış olması ve sonuçlar itibariyle halkın ruhunu yaralaması ve büyük huzursuzluklara meydan vermesi. Parti olarak bu ekmek ve huzur meselesini halkımız bize teveccüh eder ve yetki verirse halletmeye hazırız" diye konuştu.

"ANTİ GERİLLA BENİM İŞİM"

Artan terör olayları sonrası OHAL tartışmalarını değerlendiren Pamukoğlu, "Bizim partinin siyasi ve toplumsal ilkelerinde bizim yöntemimiz şudur, OHAL ve sıkıyönetimi ihtiyaç olmaksızın 20 bin seçilmiş subay astsubay ve uzman erbaş ve erlerden kurulu 4-6 ay özel eğitilmiş gayri nizami harbin bütün tekniklerini dağlarda, bataklıklarda, ormanlarda, karın üstünde ve güneşin altında kusursuz olabilecek. Kara, hava ve jandarma kuvvetlerimiz var, bunlar içerisinden gönüllüleri toplayacağız. Türkiye genelinde bir kışlada toplayacağız. Beden, ruh ve zihinlerini dağ muharebelerinde savaşacak gibi donatacağız. 4 ay sonra test edeceğim, yeterli görmüyorsam 2 ay daha eğiteceğim. Anti gerilla benim işim. Bu 20 bin kişi Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı olacak. Hem bizim topraklarımıza hem bize mücavir PKK kamplarını, Irak'ın tamamında İran'da da var. Buradaki kamplarda 365 günde bitireceğiz.

İstihbaratı kendimiz hem yabancı topraklar hem kendi topraklarımızda kendimiz üretip alacağız. Bir devlet ki iç güvenlik meselesini onun bunun haber alma mekanizmalarını emanet edip bekliyorsa o devletten hiçbir şey olmaz. O devlete yazık olmuştur." dedi.

GANDİ'YE AĞIR SÖZLER

Son günlerde gündemde olan ve tartışmalara neden olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakkari-Gediktepe'de mevzideki görüntüsü ile ilgili olarak şunları söyledi: "Tutturmuşlar Gediktepe meselesi, çömeldin çömelmedin meselesi, askerde çömelme diye bir şey yoktur, askerlikte çökmek vardır. Acemi erler bile bilir; Çök-kalk diye. Bunu bile beceremiyorlar, birisi 'Ben de Gediktepe'ye gideceğim' diye tutturdu. Onun kolayı var. Gediktepe binlerce tepe arasında onuncu sırada. Hakkari'nin herhangi bir tepesine gider. Çok böyle meraklıysan bende yürek ciğer var diyorsan, onun kolayı var seni timin içine koyar Kuzey Irak'ta kamplara sokarım, o zaman karar verilir. Orada yanına alacağı bir şey var yarım saatte bir değiştireceği iç çamaşırınız".

İHA

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...