Sayfalar

1 Temmuz 2010 Perşembe

Pervari'de 4 şehit

Siirt'in Pervari ilçesinde çıkan çatışmada, 1 asker ile 3 korucu şehit oldu.
Siirt'in Pervari ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada bir üsteğmen, 3 köy korucusu şehit oldu, 1 astsubay ve bir er yaralandı.

Siirt Valiliğince yapılan açıklamada, dün gece saat 23.00 sıralarında Pervari'nin Sarıyaprak köyü kırsalında konuşlu bulunan askeri birlik ve yakın emniyet unsurlarına bir grup PKK'lı teröristin sızma girişiminde bulunulduğu belirtilerek, sızma girişiminin fark edilmesi üzerine çatışma çıktığı ifade edildi.

Çatışmada, bir üsteğmenin şehit olduğu, bir astsubay ve bir erin yaralandığı bildirilen açıklamada, çatışmanın ardından takviye amacıyla Doğan köyüne ait bir geçici köy korucusu timinin bölgeye gittiği, timin bölücü terör örgütü mensuplarınca pusuya düşürüldüğü kaydedildi.

Açıklamada, elde edilen ilk bilgilere göre, teröristlerin pususu sonucu 3 geçici köy korucusunun şehit olduğu, bölgede operasyonlara devam edildiği bildirildi.


A.A

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...