Sayfalar

2 Eylül 2010 Perşembe

Kulkuloğlu: "Kılıçdaroğlu'nun kasketine dil uzatacağına önce Sen Müslüman olarak taşıdığın o sakalın hakkını ver"

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nun Kayseri de yaptığı meydan mitinginin ardından AKP’li  Bakan ve Milletvekillerinin kimyalarının bozduğu görülmektedir.


Sayın Ahmet Öksüzkaya nın tüm medyanın yayınladığı miting görüntüleri ve adeta parmaklarını yutarcasına tırnaklarını yiyen AKP yöneticisinin şaşkınlık görüntülerini sanki bu şehirde Kayseri CHP mitinginde yaşanmamış gibi sayarak komik sayısal açıklamalara girmesi herkesi şaşkınlığa sürüklemiştir. Milletvekili ; mali müşavirlik gibi sayılarla ilgili bir meslek grubunun mensubu olmasa demek ki kıskançlıktan neredeyse CHP mitingine katılan olmadı da diyebilecek.


Bir başka komedi ise Enerji Bakanı Taner Yıldız ın açıklaması olmuştur, "Şapka giyerek halkçı olunamaz" diye açıklama yapan Sayın Bakana sormak gerekir; Sakal bırakarak Müslüman olunuyor mu ? Bakan a hatırlatmak isterim , AKP Kayseri eski il Başkanı Mahmut Cabat a, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın damadının ortağı olduğu Çalık Holding e, Hocasının nuru davetiyeci Koza grubuna, ve Sabahattin Yıldız a Türkiye nin bir trilyon dolarlık altın, gümüş ve bakır madenlerini sorumsuzca, sorgusuz ve sualsizce ruhsatlandırılan aklına Müslümanlığın ve sakalın hiç gelmedi mi; ? Bu ülkedeki 73 milyon insanın hakları, tüyü bitmedik yetimlerin haklarını yandaşlarına Bakan olarak verirken sakalın ve Müslümanlığın hiç aklına gelmedi mi? Allah’tan korkun hiç aklına gelmedi mi ? Sayın Kılıçdarağlu nun kasketine dil uzatacağına önce Sen Müslüman olarak taşıdığın o sakalın hakkını ver.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...