Sayfalar

18 Ocak 2010 Pazartesi

CHP MELİKGAZİ KONGRESİ YAPILDI


CHP Melikgazi kongresiyle ilçe kongrelerini tamamladı. Kongrenin divan başkanlığını Parti Meclis Üyesi İsmet Atalay üstlendi. Mevlana Mahallesindeki Taç Düğün Salonunda yapılan kongreye Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, İl Başkanı Enver Özdemir, ilçe başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları ve partililer katıldı.Kongrenin divan başkanlığını üstlenen İsmet Atalay ülke gündemine değinerek iktidara yönelik eleştirilerde bulundu. Atalay, ekonomik krizin dar ve sabit gelirliyi teğet değil delip geçtiğini söyledi.
Daha sonra kürsüye CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu geldi. Kulkuloğlu babası ve ağabeyinden bahsederken kürsüde ağladı.
AKP Kayseri Milletvekili Sadık Yakut ve danışmanı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye yönelik eleştirilerde bulunan Kulkuloğlu, Atatürk Stadının satışına değinerek satıştan önce yapılan gazete ilanına dikkat çekti ve bu satışta şaibe olduğunu söyledi.
Kongrede kürsüye Felahiye Belediye Başkanı Gürsel Kısır da çıktı. Kısır seçim döneminde milletvekilinin Felahiye’ye gelmediğini söyleyince Kulkuloğlu söz istedi.
Kulkuloğlu yeniden kürsüye çıkınca Divan Başkanı ve bir ara İl başkanı ile tartışma yaşadı.
Daha sonra adaylar kürsüye geldi. İlçe Başkan Adayı Sabri Nasuhoğlu seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.
Diğer aday Halil Gültekin ise sorunların çözümünün ahlaklı ve ilkeli siyasetten geçtiğini söyledi.
Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Halil Gültekin 115 delegenin oyu ile yeniden ilçe başkanlığına getirildi. Sabri Nasuhoğlu ise 78 oyda kaldı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...