Sayfalar

18 Ocak 2010 Pazartesi

KAYSERİ ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİT CENAZESİNE TEPKİ VERDİ



Kayseri Ülkü Ocakları, Jandarma Uzman Çavuş Serkan İpek in Batman ın Sason ilçesinde icra edilen operasyonda şehit edilmesine tepki gösterdi.
Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Ülger, yaptığı açıklamada, Türkiye de kanlı terörün yeniden sahneye çıkması ve bölücü tahrik odaklarının cesaret kazanmasının kendiliğinden meydana gelmediğine dikkat çekti.

2002 yılında bitti denilen terörün, AK Parti döneminde tekrar hortladığını ileri süren Ülger, AB hayali uğruna koşan Başbakanın demokratikleşme kavramı, Kürt meselesi, alt kimlik, üst kimlik, açılım hezeyanları ve yanlış politikaları sonucunda, vatan toprağı artık her gün şehit kanıyla sulanır hale gelmiştir. Güvenlik kuvvetlerimize ve vatandaşlarımıza kurşun sıkanlar, AB ye uyum yasaları ve sessizce çıkarılan af yasalarıyla serbestçe dolaşmaktadırlar. Düne kadar yürürlükte olmayan Terörle Mücadele Yasası gereği, asker ve polisimizin yetkileri elinden alınıp, güvenlik kuvvetlerimiz aciz duruma düşürülmüştür. Yedi buçuk yıllık AKP iktidarında milli reflekslerimiz yok edilmeye çalışılmakta bölücülere, hainlere hareket alanı verilmektedir. Bu süre içerisinde terörün artarak ülke gündemine oturmasına sadece teröristler mi neden olmuştur? Gelinen noktada yanlış politikaların hiç mi etkisi yoktur? dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...