Sayfalar

18 Ocak 2010 Pazartesi

GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ TEPKİLİ

Siyasi iktidara seslenen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Yavuz, “açılımla yapmayı düşündüğünüz Anayasa değişikliğinde, teröristlerin affı ve onlara verilecek bazı haklar yerine, şehit aileleri ve gazilerin isteği olan terörle mücadele kanununu çıkartarak, hainlere gerekli olan darbeyi indirin” dedi.

Yavuz şöyle devam etti: “Bazı illerimizde terör yandaşları, emniyet güçlerimize taş ve molotof kokteyli atarak zarar vermektedirler. Emniyet güçlerimize, esnaflarımıza ve masum sivil halka zarar veren terör yandaşlarının Ankara da bulunan temsilcileri hem devletimizi hem de güvenlik güçlerimizi tehdit ederek, Türk halkına meydan okumaktadırlar. Bunlar bu cesareti demokratik açılımdan ve siyasi iktidardan almaktadır. Bu cesaretle Kandil’den gelen teröristler, Ankara’ya kadar gelme cüretini göstermişlerdir. Teröristler yapmış oldukları konuşmalar ve eylemler ile Türk halkını kışkırtmakta, sabrını denemektedir. Siyasi iktidara sesleniyoruz! Tavizleriniz sonucu meclisimize kadar giren teröristlere hadlerini bildirin, yoksa iyi şeyler olmayacak! Taşan sabırlarımız dökülmeden, kandilden gelen ve halen meclisimizde bulunan teröristleri hak ettikleri demir parmaklıkların arkasına yollayın. Açılımla yapmayı düşündüğünüz Anayasa değişikliğinde, teröristlerin affı ve onlara verilecek bazı haklar yerine, şehit aileleri ve gazilerin isteği olan terörle mücadele kanununu çıkartarak, hainlere gerekli olan darbeyi indirin. Bizler yeterince üzüldük, yeterince canımız yandı. Bu hainler dağdan indirilip Ankara da bizlere konferans versinler diye şehit olmadık, gazi olmadık.”

Ali Yavuz iktidardan alınan her canın ve dökülen her damla kanın hesabının sorulmasını istedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...