Sayfalar

18 Ocak 2010 Pazartesi

SAADET PARTİSİ BÖLGE TOPLANTISI



Kayseri Kültür Merkezinde yapılan toplantının açılış konuşmasını Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Akkaş yaptı. Akkaş, konuşmasında önce partisinin çalışmalarını anlattı, ardından da AKP hükümetini eleştirdi. Akkaş, Partisinin tüm Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de de bir seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
SP Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan’da konuşmasında ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kazan, Anayasa da darbe yapanları koruyan maddenin hala kaldırılmadığını, başörtüsü yasağının devam ettiğini, başörtülü öğrencilerin üniversite kapılarından içeri giremediklerini anlattı.
Necmettin Erbakan döneminde partilerinin yerel seçimlerde büyük bir başarı gösterdiğini, ancak bu belediyelerin şimdi borç batağına sürüklendiğini öne süren Kazan, şunları söyledi:
Biz, yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarılarla bu işin adeta kitabını yazmıştık. Şimdi aynı belediyeler borç batağında. Saadet Partisi ni kurduğumuzda bölünmeseydik, şimdi iktidarda bambaşka bir hükümet olurdu. İktidara gidiyoruz. Parlamentoya girmemiz yeter. Farkın ne olduğunu Saadet Partisi parlamentoya girdiği zaman anlarsınız. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sünnetçioğlu da işsizliğin her geçen gün arttığını ve işsiz sayısının 5 milyon 245 bine ulaştığını söyledi. Sünnetçioğlu, kazançların azalmasına rağmen hükümetin vergileri 3 kat artırdığını ileri sürdü.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...