Sayfalar

8 Şubat 2010 Pazartesi

KAYSERİGAZ GERİ ADIM ATTI

Eras Medya Grubuna bağlı Erciyes TV, Akın Günlük Gazetesi ve Erciyes Radyonun 1 yıldır bıkıp usanmadan gündeme getirdiği Kayserigaz’ın haksız tahsilatına nihayet müdahale edildi.
Kayserigaz’ın abone bağlantı bedeli hesaplamasında binaların ortak kullanım alanlarını da hesaplamaya dahil ederek haksız tahsilat yapması 1 yıldan beri Erciyes TV, Akın Günlük Gazetesi ve Erciyes Radyo’nun haber ve yorumlarında yer aldı. Sürekli gündemde tutulan haksız tahsilat Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın Kayseri ziyaretinde de gündeme getirildi.
Ankara’ya dönünce konuyla alakadar olacağını dile getiren Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın haksızlığa müdahale ettiği öğrenildi. Gündem adlı programımızda Veli Altınkaya’nın sorularını yanıtlayan Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Bakan Taner Yıldız’ın Ankara’ya dönünce bizzat Kayserigaz Genel Müdürünü arayarak haksızlığın nedenini sorduğunu ve genel müdürün de bu uygulamayı sona erdireceklerini söylediğini kaydetti.
Kayserigaz yapılan açıklamaya göre 1 yıldan beri dile getirdiğimiz haksız tahsilatı durduracak; ancak bugüne kadar binlerce kişiden alınan paraların nasıl ve ne zaman yasal faizleriyle geri ödeneceğine ilişkin açıklama yapılmadı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...