Sayfalar

8 Şubat 2010 Pazartesi

MHP İL BAŞKANI SÜLEYMAN KORKMAZ: HÜKÜMET AĞLAMAYI BIRAKSIN

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, AKP iktidarından iktidar yandaşları hariç vatandaşın mağdur edildiğini söyledi. Bir an önce erken seçime gidilmesi gerektiğini vurgulayan Korkmaz, iktidarın kendisini mağdur göstererek ağlamamasını istedi.
Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlığının “Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat“ programı çerçevesinde, bu haftaki durak Tomarza ilçesi ve Talas’a bağlı Kepez Mahallesi oldu.

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, toplantılarda yaptığı konuşmalarda, ülkenin kötü idare edildiğini ve bir an önce erken seçime gidilmesinin şart olduğunu söyledi.

AKP hükümetini eleştiren Korkmaz, “Yaklaşık 8 yıldan beri ülkeyi idare eden sizler mağdur olmadınız. Esnafı, köylüyü, çiftçiyi, memuru emekliyi, işçiyi velhasıl bir avuç yandaşınız dışında bütün halkı mağdur ettiniz. Sizler ise zengin oldunuz. Bırakın ağlamayı mağdur rolü oynamayı milletin sesine kulak verin” dedi.
Korkmaz, AKP grup başkanvekili Mustafa Elitaş’ı da eleştirerek, “Elitaş, halkın yüzde sekseninin evinde buzdolabı var çamaşır makinesi var diyerek bunları övünç meselesi yapmaktadır. Buradan soruyorum mutfakta bulunan buzdolapları boş mudur dolu mudur?” dedi.

Korkmaz, “Bir kilo peynir ortalama 10 lira, 1 litre süt 2 lira, 1 kilo makarna 2,5 lira, 1 kilo et ise sayenizde 30 lirayı geçti, ekmeğin fiyatının da ne olacağı belli değil” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...