Sayfalar

8 Şubat 2010 Pazartesi

KAYSERİGAZ'IN İNADI SÜRÜYOR

Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın haksız tahsilata ilişkin Kayserigaz Genel Müdürü’nü aradığını ve haksızlığın sona erdirileceğini belirtmişti; ama Kayserigaz’dan gelen açıklamada sona erdirilen bir şeyin olmadığı ifade edildi.
Kayserigaz’ın abone bağlantı bedeli hesaplamasında binaların ortak kullanım alanlarını da hesaplamaya dahil ederek haksız tahsilat yapması haber ekibimizce Enerji Bakanı Taner Yıldız’a sorulmuş ve Yıldız Ankara’ya dönünce konuyla alakadar olacağını dile getirmişti. Gündem adlı programımızda Veli Altınkaya’nın sorularını yanıtlayan Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Bakan Taner Yıldız’ın Ankara’ya dönünce bizzat Kayserigaz Genel Müdürünü arayarak haksızlığın nedenini sorduğunu ve genel müdüründe bu uygulamayı sona erdireceklerini söylediğini kaydetti.

Kayserigaz’dan gelen bir açıklama ise akılları karıştırdı. Açıklamada Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın Kayserigaz’ın uygulamasıyla ilgili herhangi bir görüşme yapmadığı belirtildi. Kayserigaz’ın kanunlar ve mevzuatlar çerçevesinde hizmet verdiği ifade edilen açıklamada abone bağlantı bedeli tahsilat yönteminde herhangi bir değişiklik olmadığı vurgulandı. Açıklamada işlemlerin EPDK mevzuatına göre yapıldığı dile getirildi; ancak EPDK’nın uyarıları hakkında bilgi verilmedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...