Sayfalar

8 Şubat 2010 Pazartesi

MHP İL BAŞKANI SÜLEYMAN KORKMAZ: ÜLKEYİ GERMEYİN

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Organize Sanayi Bölgesi’nde bir grup sanayici ve iş adamı ile yemekte bir araya geldi. 8 yıldır ülkeyi idare eden, AKP zihniyetinin yandaş medya sayesinde halkın gerçek gündemi yerine, suni gündemler oluşturarak hedef saptırdığını söyledi.

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, OSB’de sanayicilerin sıkıntılarını ve ülke gündemine ilişkin görüşlerini dinledi.
Gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan Korkmaz, “Bugün ülkemizde başta sanayici olmak üzere küçük esnaf, işçi, memur, köylü, emekli son derece sıkıntılı günler yaşamaktadır. Giderlerin sabit olduğu gelirlerin ise önemli ölçüde düştüğü bir ortamda sanayicilerimizin çok zor şartlarda ayakta durmayı başarması, ülke ekonomisine katkıda bulunması, takdire şayan bir durumdur. Kayseri’de olduğu gibi Türkiye genelinde de kapanan fabrikalar, icralık olan ve çekleri yazılan onbinlerce esnafımız itibarını kurtarmak için evlerini arabalarını satmak suretiyle sıkıntılarına çareler aramaktadır. Daha önceki yıllarda Organize Sanayiyi gezmeye geldiğimizde, her fabrikanın önünde kamyon ve tırlardan gözümüzü alamazdık. Aynı zamanda her fabrikanın kapısında vasıflı, vasıfsız işçi alınacaktır yazısına rastlardık. Bugün ise manzara çok farklı. Fabrika önlerinde tır ve kamyonları görmediğimiz gibi fabrikalar birer birer kapanmış kapılarına ya satılık ya da kiralık yazısı yazılmıştır. Bütün bunlara rağmen, iş başındaki hükümet bu gerçeklerden uzak ülkeyi germektedir. Oysa idarecilere düşen ülkeyi germeden insanları ayrıştırmadan, öfke ve kötü sözden uzak huzur ve sükûnu öne çıkarmak olmalıdır” dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...