Sayfalar

15 Mart 2010 Pazartesi

CHP KADIN KOLLARINDAN SEMİNER

CHP Kadın kolları tarafından yaşamımızda kişisel gelişim ve siyasette NLP konulu seminer düzenlendi. NLP uzmanı Ali Emrah Şarlı’nın konuşmacı olarak katıldığı seminerde kişilerin kendini iyi ifade edebilmesi ele alındı.

CHP İl Başkanı Enver Özdemir ve partililerin katıldığı seminerde konuşan CHP Kadın Kolları Başkanı Müge Deliorman siyaset okulunun kapılarını açtıklarını söyledi. Deliorman siyasette en önemli sorunun kendini ifade edememek olduğunu vurgulayarak yaptıkları seminer ile bunu partilerine anlatacaklarını belirtti.
 CHP İl Başkanı Enver Özdemir ise partililer için her hafta eğitim seminerleri düzenleyeceklerini belirtti.
Daha sonra NLP uzmanı Ali Emrah Şarlı tarafından yaşamamızda gelişim ve siyasette NLP konusu anlatıldı. Şarlı, NLP nin Beyin Dili Programlaması olduğunu söyledi. Beyin Dili Programlamanın, 5 duyu organı tarafından algılanması ve uygulanması olduğunu ifade eden Şarlı, NLP nin nasıl ortaya çıktığı, nerde ortaya çıktığı ve nasıl uygulandığı konusunda bilgiler verdi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...