Sayfalar

15 Mart 2010 Pazartesi

KİLCİ - BOYDAK TARTIŞMASI SÜRÜYOR


Hacılarlı iki oda başkanı arasındaki tartışma Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak’ın KOSGEB’in hizmet binasının açılışında sarf ettiği “Yattık, battık, gidiyoruz. Memleket iyi yönetilmiyor diye oda borsa mikrofonlarından siyaset yapmayacağız” şeklindeki ifadeler üzerine başlamıştı.
       Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci ise düzenlediği basın toplantısında “Her zaman hükümetleri eleştiririm. Bu arkadaşımız niye bu kadar şiddetlendi? Kendisine teessüf ediyorum” dedi ve “Benim kurumuma siyaset yapıyor diyen halt etmiştir” sözüyle de tepkisini sertleştirdi.
Her iki oda başkanı bu sözlerden sonra ilk kez TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun basın toplantısıyla bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu’nun sağında ve solunda yer alan Oda Başkanlarından Hasan Ali Kilci Kayseri ile ilgili görüşlerini açıklarken gülümseyerek “Sıkıntılarla ilgili bugün bir şey söylemiyorum” demek suretiyle aralarındaki tartışmayı ima etti.
Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak ise imada bulunmadı ve direk konuya girerek eleştirilerin saygı sınırlarını aşmaması ve kötü söz söylenmemesi gerektiğini belirtti. Bu sözler üzerine Kilci, “Sen başlattın” diyerek tepki verdi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...