Sayfalar

29 Nisan 2010 Perşembe

ÖZHASEKİ: BU YASAYI ÇIKARANLARA DUA EDECEĞİM

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Yerel Yönetimler Yasası’nın Kayseri’ye büyük faydasının olduğunu belirtti. Özhaseki, “Başkanlığı bıraktığım zaman, bu yasaya destek verenlere rahmet duası edeceğim” dedi.

Yerel Yönetimler Yasası’nın hazırlanmasında görev aldığını ve yasanın çıkması için büyük çaba sarf ettiklerini bildiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, “Yerel Yönetimler Yasası bizim önümüzü açtı. Kayseri’de hizmet gitmeyen bir çok bölgeye bu yasa sayesinde hizmet götürdük” dedi. Yasanın çıkarılacağı sırada bazı kesimlerin karşı çıktığını hatırlatan Başkan Özhaseki, “Kendilerini yerden yere attılar. Ama yasa ile birlikte bir çok bölgeye hizmet götürme imkanı bulduk” diye konuştu.

Yerel Yönetimler Yasası’nın çok faydasını gördüklerini kaydeden Başkan Mehmet Özhaseki, “Bu yasaya can verenlere başkanlığı bıraktığım zaman rahmet duası edeceğim” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...