Sayfalar

24 Mayıs 2010 Pazartesi

BEKTAŞ, GENEL BAŞKAN DEĞİL BAŞBAKAN SEÇTİK


CHP’de 33.  kurultay tamamlanırken genel başkan değişikliği yaşandı. Delegenin yoğun ilgi gösterdiği kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkan seçildi. Yönetim MYK ve parti Meclisine Kayseri’den herhangi bir isim girmezken kurultay öncesi Ankara’da yapılan il başkanları toplantısında aniden rahatsızlanarak kalp krizi geçiren il başkanı Enver Özdemir evinde istirahat ediyor.  CHP il teşkilatında duvarlarda eski genel başkan Deniz Baykal’ın resimleri boy gösterirken CHP Kocasinan ilçe başkanı Seyit Bektaş resimlerinde değişeceğini söyledi. Genel başkan değil başbakan seçtik diyen Bektaş, bu kurultayda duyguyu değil aklı ön plana çıkardık dedi. Bektaş, taban değişim istiyordu bizde halkın sesine kulak verdik diye konuştu.

Uzun zamandır partileri yöneticiliği yaptığı söyleyen Seyit Bektaş, ilk defa bir kurultayda böyle bir heyecan gördüğünü söyledi. Bektaş bu heyecanla iktidara yürüyeceğiz kimse bizi durduramayacak dedi. Yönetimlerde  Kayseri’den bir ismin olmamasının önemli olmadığını dile getiren Bektaş yönetimlerde Türkiye’nin dört bir yanından ve  her kesilmeden isimlerin yer aldığını söyledi.

Kurultayda eski genel başkan Deniz Baykal’a yakın isimlerin yönetimde dışarıda kalmasını da değerlendiren Seyit Bektaş,  değişimin en tabandan en tavana kadar yapıldığı vurgulayarak bunun bir ekip işi olduğunu söyledi. Başta Eski Genel Başkan Deniz Baykal ve Baykal’a yakın isimlerin partiye çok emekleri  olduğunu dile getiren Bektaş örgütün istediği bir değişim yaşandı dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...