Sayfalar

24 Mayıs 2010 Pazartesi

ROLLERİ GERÇEK OLDU

Bir Aşk Hikayesi adlı tiyatro oyununda rol alan tiyatrocu çift, oyun içindeki nikah sahnesinde gerçekten evlendi.

Uluhan Kültür Merkezi oyuncuları Gülsüm Yücel ve Oktay Aksoy Kültür Merkezinde sahnelenen Bir Aşk Hikayesi oyununda rol aldı.

      Yönetmenliğini Mustafa Buz un yaptığı ve iki gencin evlenmek için yaşadığı sıkıntıları anlatan oyununun final sahnesinde, yaşadıkları zorlukları aşan gençler evleniyor.

            Oyunda birbirlerini seven iki genci canlandıran Gülsüm Yücel ve Oktay Aksoy, final sahnesinde gerçekten nikah kıydırdı. Evlenmeye karar veren ve nikahlarını tiyatro oyununa denk getiren çiftin nikahını oyuna konuk sanatçı olarak katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki kıydı. Rol gereği yapılması gereken nikah, gerçek nikaha dönüştü.

      Gülsüm Yücel, 6 ay önce bir arkadaş ortamında tanıştığı Oktay Aksoy ile evlenmeye karar verdiklerini belirterek, şunları söyledi:

Eşimle farklı şeyler yapmayı seviyoruz. Zaten bizi bir araya getiren en önemli unsur bu. Nikahın farklı olmasını istedim. Bu konuyu eşime açtığımda olumlu karşıladı. Farklı yerlerde nikah kıydıran çiftler var. Biz de farklı bir şeyler olsun istedik. Tiyatro oyuncusu olduğumuz için böyle bir evlilik yöntemine karar verdik. Oyun için yoğun çalıştık. Oyun sürecinde birbirimizin farklı yönlerini öğrendik. Çok güzel oldu. Çok mutluyum. Ailemiz de anlayışla karşıladı.

Oktay Aksoy da unutamayacakları bir yöntemle evlendiklerini, bu nikahın unutulmayacak bir hatıra olarak kalacağını ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, genç oyunculara destek olmak için oyuna katıldığını ve ilk kez böyle bir nikah kıymanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. 

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...