Sayfalar

24 Mayıs 2010 Pazartesi

DELİKAN BIRAKTI, BAŞKAN İKNA ETTİ


Geçen sezon lig ortasında göreve gelen ve 13 puanıyla 17 nci sıradaki takımı alarak 41 puanla 13 ncü sırada ligde bırakan Nuh Mehmet Delikan Başkanlığındaki Erciyesspor yönetimini sıkıntı bastı. Yeni sezon öncesi Erciyesspor’u Süper Lig’e çıkarmak için hedef belirleyen; Ancak parasal yönde sıkıntıları aşamayan yönetimin bazı olaylardan dolayıda tepki gösterdiği ve Başkan Delikan’ın istifa dilekçesini verdiği belirtiliyor.
        Erciyesspor’da kulüp başkanı Nuh Mehmet Delikan ani bir kararla istifa dilekçesini Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç’a verdi. İstifanın gerekçesini soran Büyükkılıç, böyle bir kararı onaylamayacaklarını belirterek yola devam edilmesini söylediği belirtiliyor. Bunun üzerine yeniden kulüp tesislerinin yolunu tutan Delikan’ın ise öncelikle parasal proplemi çözüp, yeni sezon öncesi ciddi transferler yapmak için çalışma başlattığı başarılı olunamazsa yeniden istifa edebileceği belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...