Sayfalar

24 Mayıs 2010 Pazartesi

Özel Eras Koleji yıl sonu resim sergisini Kayseripark’ta açtı

Özel Eras Koleji yıl sonu resim sergisini Kayseripark’ta açtı. İlköğretim ve lise öğrencilerinin bir yılda yaptığı 120 resim 2 gün boyunca ziyarete açık kalacak.
Özel Eras Koleji 5-6-7-8 ve 9. Sınıf öğrencileri bir yıl boyunca yapmış olduğu resim çalışmalarını Kayseripark alışveriş merkezinde sanat severlerin beğenisine sundu.

Serginin açılışına Vali Yardımcısı Turgay Ergin, Melikgazi İlçe Milli eğitim Şube müdürleri Fatih Eroğlu ve Alı Rıza Yalçın, Özel Eras Koleji Genel Müdürü İlhan Yusufoğlu ve davetliler katıldı.

            Açılış kurdelesini kesen Vali Yardımcısı Turgay Ergin, yaptığı konuşmada eğitimin yanında sanat ve spor gibi sosyal faaliyetlerin önemine vurgu yaptı. Özel Eras Koleji’nin sosyal ve sanatsal faaliyetlerini yakından takip ettiğini de belirten Ergin, Özel Eras Koleji başarılı eğitim çalışmalarının yanında öğrencilere yönelik gerçekleştirdikleri sanatsal çalışmaları da taktir ettiğini söyledi.

Resim öğretmenleri Seval Gürel Deveci ve Neslihan Yılmaz gözetiminde yapılan Akrilik, yağılı boya, kara kalem, vitray, ve ebru çalışmaları 2 gün boyunca ziyaret edilebilecek.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...