Sayfalar

24 Mayıs 2010 Pazartesi

İşte Kılıçdaroğlu ailesi

CHP'nin yeni Genel Başkanı evinin kapılarını Akşam'a açtı.
CHP Genel Başkanlığı'na seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkanlığının ilk gününde AKŞAM'A kapılarını açtı ve 'liderlik pozu' verdi. Toplumun her kesiminden destek geldiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, 'Müthiş bir destek var, Türkiye için hep birlikte başaracağız' dedi
Tüm ailem ilk kez bir arada, bunu çeken de ilk kez sizsiniz' diyen Kılıçdaroğlu'na, aile bireylerinden de tam destek geldi. AKŞAM'ın ziyareti sırasında duygularını aktaran aile fertleri, 'Kurultaydaki sevgi selini gördükten sonra, hep birlikte ona destek vereceğiz, daima onun yanında yer alacağız. Asıl işimiz de bundan sonra başlıyor' sözleriyle Kemal Kılıçdaroğlu'na moral ve destek verdiler.
ÖNCE AİLESİNDEN İZİN ALDI
Kurultaydaki genel başkanlık seçiminin ardından pazar günü Kılıçdaroğlu ailesinin bütün bireyleri 'Yeni CHP lideri'ne destek için Ankara Çukurambar'daki evde toplandı.
Adaylık sürecinde ve kurultaydaki tavırlarıyla 'Devrimci Kemal, Halkçı Kemal, Gandi Kemal,' kimliği ile öne çıkan CHP'nin yeni genel başkanı Kılıçdaroğlu, AKŞAM'ın 'Anadolu'ya çıkmadan önce bir aile pozu alalım' önerisine 'Olur ama ben de önce aile fertlerine sorayım' dedi. Sonra telefonla geri dönerek, 'Buyurun' diyerek evine davet etti. Kılıçdaroğlu ailesi bizi son derece mütevazı evinin kapısında eşi Sevim Hanım ve ailenin diğer fertleriyle birlikte güler yüzle karşıladı.
BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Zor bir görev üstlendiniz, işiniz zor' deyince her zamanki alçak gönüllülüğünün yanında kararlı bir yanıt verdi: 'Başaracağız, hep birlikte bunun üstesinden de geleceğiz; çünkü Türkiye'nin böylesi bir değişim ve dönüşüme ihtiyacı var.'
Kılıçdaroğlu, siyasi bir röportaj havası vermek istemese de sorularımıza kısa ama samimi karşılıklar verdi. Özetle, 'Zor bir süreç. Ama biz buna hazırız. Bunu Türkiye için başarmak zorundayız. Üzerimize düşen her şeyi yapıp, sol bir anlayışı iktidara taşıyacağız. Yeni yönetimi oluşturup birleştirici bir anlayışla partiyi dışa yönelik çalışmaya sevk edeceğiz' mesajlarını verdi. Kılıçdaroğlu parti içindeki liste yarışı içinse, 'kazasız belasız bütünlük içinde aşacağız' değerlendirmesinde bulundu.
DENİZ BEY DE DESTEK VERİYOR
Kılıçdaroğlu, yaşanan süreçle ilgili olarak Deniz Baykal'dan övgü ile bahsediyor, 'Deniz Bey de büyük destek veriyor. Sağ olsun. İlk arayan da o oldu zaten' diyerek, eski liderine saygı ifadelerini eksik etmedi. Kılıçdaroğlu'nun mazbatasını alınca Baykal'ı ziyaret etmesi de bekleniyor.
AİLE: GÖREVİMİZ ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR
DuvarlarI tablolarla süslü evde sıcak ve güler yüzlü ailenin diğer fertleri de geleceğe umutla bakıyor. Eşi Sevim, oğlu Kerem kızları Aslı ve Zeynep ile damat Cenk Nadir CHP'nin yeni genel başkanı Kılıçdaroğlu'na tam destek veriyor. Başta Sevim Hanım olmak üzere hep bir ağızdan, 'Zorluğu sever, başarır. Biz ailece yanındayız. Dünkü sevgi selinden sonra bizim sorumluluğumuz da bir kat daha arttı. Görevimiz asıl şimdi başlıyor. Biliyoruz, beklentiler de, sorunlar da büyük. Elbirliğiyle tüm bunların da üstesinden gelecektir. Biz de elimizden gelen katkıyı sunacağız' diyerek inançlarını dile getiriyorlar.
BAHÇELİ VE ERBAKAN ARADI
Kemal Kılıçdaroğlu'nu genel başkan seçildikten sonra ilk olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Deniz Baykal aramıştı. Sorumuz üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve partisinden kimsenin aramadığını söyledi. MHP lideri Devlet Bahçeli ile Refah Partisi eski lideri, eski başbakan Necmettin Erbakan'ın da arayarak kutladığını kaydetti.
EVİN MASKOTU DURU
Evİn neşe kaynağı, maskotu ise küçük kız torun Duru. Kılıçdaroğlu, 'uğurum' dediği Duru'yu öpmeden evden çıkmıyor. Küçük Duru dedesinin Atatürk'ün kurduğu Türkiye'nin en köklü partisi CHP'nin genel başkanı olduğundan habersiz, kucağından inmiyor. Minik Duru'ya poz verdirmek ise bir hayli güç oluyor.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...