Sayfalar

31 Mayıs 2010 Pazartesi

“ Bölücü terör örgütü saldırılarını artırırken, İktidar partisi de seyretmekle yetiniyor”

CHP İl Başkanı Enver Özdemir, “ Bölücü terör örgütü saldırılarını artırırken, İktidar partisi de seyretmekle yetiniyor” dedi.

Hükümetin izlediği iç ve dış politikanın artık iflas ettiğini ifade eden CHP İl Başkanı Özdemir “ Kendisini Davos kahramanı ilan edenler, bugün yol açtıkları felaketin  hesabını nasıl verecekler ?  Bir yanda  İsrail ile gerginleşen ilişkilerin neden olduğu ve onlarca insanımızın canına mal olan tutumlar, diğer yanda bölücü terör örgütünün artarak süren saldırılarına karşı kayıtsız kalışlar, insanlarımızı isyan noktasına getirmiştir  ve tüm olup bitenlerin sorumlusu iktidardır. AKP’nin iktidarı teslim aldığı tarihlerde 1 yılda verilen şehidi şimdi bir günde vermeye başladık ” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Enver Özdemir, açıklamasında daha sonra şu görüşlere yer verdi :

“ Yüreklerimizi yakan haberlerle güne uyanmaktan yorgun düştük. Ocaklara, yüreklere düşen ateş bütün hızıyla yanmaya devam ederken, iktidarda bulunanların vurdum duymazlığı acılarımızı daha da artırmaktadır. AKP iktidarı, iç ve dış politikada izlediği akıl almaz yöntemlerle bu acıların en büyük sorumlusudur. Bölücü terör örgütünün saldırılarına karşı etkin bir önlem alma noktasında adım atmayan, Barzani ve Talabani’den medet uman anlayış her gün yeni şehitler vermemize neden olmaktadır. İçerde vatan evlatları şehit olmaya devam ederken, dış politikada izlenen ve kendilerini Davos kahramanı ilan ederken, bugünleri göremeyenler , onlarca insanımızın  İsrail askerleri tarafından öldürülmesinin de sorumlusudurlar.

Ne yazık ki  ; Türkiye’ye acı üstüne acı yaşatan bu gelişmeler karşısında, laf edebiyatından  vazgeçmesi gerekenler, meydanlarda pembe tablolar çizmeye devam etmektedirler.

AKP İktidarını bir kez daha, hem dış politikasını hem de terörle mücadelesini gözden geçirmeye davet ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz.”

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...