Sayfalar

28 Mayıs 2010 Cuma

"Anadoludan Esintiler Yozgat Türküleri"

Kayseri, Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenecek olan "Müzik ve Eğlence Programı" ile ilgili bir basın açıklaması yapıldı.
Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Duru, 29 Mayıs Cumartesi günü İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilecek programla ilgili olarak, "Kayseri Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği olarak düzenleyeceğimiz Müzik ve Eğlence Programımıza tüm Kayseri'de yaşayan Yozgatlı hemşerilerimizi ve tüm halkımızı davet ediyoruz. Yozgatlılar Derneği olarak imkanlarımız el verdiği sürece Yozgatlı hemşerilerimize bu tür etkinliklerle kaynaşma, dayanışma ve birlik beraberliğimizi pekiştirme açısından önem arz eden faaliyetler, sosyal etkinlikler yapmaya devam ederek, Kayseri'de yaşayan Yozgatlıların sesi ve temsilcisi olmaya devam edeceğiz. Programımız akışında Yozgat Belediyemizin Nida Tüfekçi Türk Halk Müziği ekibi davetlilerimize ve misafirlerimize unutulmaz bir Türk Halk müziği ziyafeti verecektir" ifadesinde bulundu.
Duru, "Kayseri Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği olarak 29 Mayıs 2010 Cumartesi günü saat 19.30'da İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştireceğimiz "Anadoludan Esintiler Yozgat Türküleri" konulu müzik ve eğlence programımıza herkesi davet ediyoruz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...