Sayfalar

28 Mayıs 2010 Cuma

Kayseri dünya birincisi oldu

Shell tarafından global ölçekte 60 ülkeden 14 bin istasyonun katılımıyla gerçekleştirilen ve hizmet kalitesini esas alan uluslararası “Farkı Yaratan İnsandır” programında şirketin Kayseri bayisi Sompet dünya birincisi oldu.

Bu amaçla düzenlenen törende verilen bilgiye göre Sompet, 2009’da 5 ana kriterde yapılan değerlendirmelerden her kriterde 100 tam puan alarak, Kuala Lumpur’da birincilik ödülüne layık görüldü. Shell & Turcas Petrol İcra Kurulu Başkanı George Spanoudis, başarının aile değerlerine verilen önemden kaynaklandığını söyledi. 

GİZLİ MÜŞTERİ TAKİBİ 

Shell’in İngiltere’de belirlediği ‘gizli müşteri’lerin Türkiye’deki 700 istasyonu 2 bin kez denetime tabi tuttuğunu anlatan Perakende Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir de şu bilgileri verdi: “Bu insanlar bazen öğretmen, bazen binbaşı olarak geliyorlar. Burada servis hızlılığı, ürünleri müşteriye tanıtma, tuvaletlerin temizliği, çalışanlarının mutluluğu kalemlerinde değerlendiriliyorlar.” 

Akaryakıt istasyonunun sahibi Suat Somyürek ise tavan fiyat uygulaması sonrası düşen kâr marjlarını telafi etmek için arayışlara girdiklerini belirterek, “O zaman bu yarışmanın önemini fark ettik ve kendimize hedef koyduk. Kayseri itfaiye ekibiyle yangın ve patlama tatbikatları bile yaptık. Sonuçta hedefimize ulaştık” dedi. 

Kaynak: Bugün

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...