Sayfalar

28 Mayıs 2010 Cuma

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bugünde bazı sivil toplum kuruluşları, siyasi partilerin il temsilcileri ve özel hastanelerin yöneticileri Altınkaya’yı ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Veli Altınkaya’nın ilk ziyaretçileri Kayseri Ticaret Odası yöneticileri oldu. Oda Başkanı Hasan Ali Kilci Altınkaya ya ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarı temennisinde bulunarak  Muhabir ve kameraman arkadaşları görev arkadaşlarımız gibi görüyoruz. Çünkü bizim sesimiz, kulağımızdırlar. Bizim sesimiz vatandaşlara, muhabir ve kameramanların çabalarıyla ulaşıyor dedi.

     Altınkaya ise konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KTO nun kendilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

Ticaret Odası’nın ardından Müsiad yönetim kurulu başkanı İsmail Ruhlukürkçü Veli Altınkaya’yı ziyaret etti.

   Veli Altınkaya Müsiad yönetiminin Kayseri’de iyi işler yaptığına dikkat çekerek başarılarının bundan sonra da süreceğine inandığını söyledi.

Başkan İsmail Ruhlukürkçü’de Birlikte el ele çalışmalarımızı sürdüreceğiz diyerek Gazeteciler Cemiyeti’nde bu dönem sizinle birlikte beklentiler daha da arttı” şeklinde konuştu.

Müsiad yönetiminin ardından sırasıyla Ak Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı, Kızılay Hastanesi yönetimi, Demokratik Sol Parti İl Teşkilatı ve Tekden Hastanesi yönetimi ziyaret etti.

Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya Kayseri’de hastane anlayışının hem Kızılay hem Tekden Hastanesi ile birlikte ciddi gelişmeler yaşandığını dile getirerek her iki hastane temsilcilerine başarılar diledi.

Kızılay Hastanesi İşletme Müdürü Kubilay Kalay “Kayseri’ye çabuk ısındık. Hedefimizi Kayseri’de sağlıkta 1 numara olmak” derken,  Tekden Hastanesi Başhekimi Kemal Tekden ise “Hastanecilik büyük bir sektör oldu.Bizlerde vatandaşlarımıza nasıl daha iyi hizmet verebiliriz bunun çabasını veriyoruz” diye konuştu.

Siyasi partilerden ise Ak Parti Melikgazi ilçe Teşkilatı ile Demokratik Sol Parti İl Teşkilatı Altınkaya’yı ziyaret etti.

   Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sadi Köylü Bu güne kadar cemiyet yönetiminde emeği geçenlere teşekkür ederek “Aldığınız bayrağı en iyi şekilde taşıyacağınıza eminiz” derken Demokratik Sol Parti İl Başkanı Memduh Taşkın ise Basının kamuoyu oluşturmada üzerine çok iş düştüğünü belirterek “Basının görevi çok ağır. Buna rağmen verilen değer de bir o kadar az. Özellikle yerel basının önünü açmak yıpranma paylarını savunmak adına DSP olarak çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

Veli Altınkaya’da siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu belirerek “Gazeteciler Cemiyeti olarak bütün siyasi partilere eşit davranmaya gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...