Sayfalar

18 Mayıs 2010 Salı

GAZETECİLER EMNİYETTE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE...


Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri yeni Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular

Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bulut ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten yeni Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın geçmiş yıllarda Kayseri’de görev yaptığını Kayseri’nin yapısının özde değişmediğini söyledi. Aydın koltukta oturarak değil, vatandaşın nabzını tutarak sokaklarda iş yapacaklarını kaydetti.

Emniyet Müdürü Aydın ziyaret sırasında dikkat çekici bir tavır sergileyerek kameralar karşısında cep telefonu numarasını verdi ve 24 saat herkesin arayabileceğini söyledi.  

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Bulut da “Emniyet Müdürünün cep telefonunu açık bir şekilde duyurmasının,  doğrudan doğruya sorunlara müdahale konusunda her zaman hazır olduğuna işarettir” diyerek şeffaflığından ötürü teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...