Sayfalar

18 Mayıs 2010 Salı

Kılıçdaroğlu fırtınası

İl başkanlarından 77'si Kemal Kılıçdaroğlu, 54'ü ise Deniz Baykal dedi.
CHP'de il başkanları toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası yapılan açıklamada Deniz Baykal'ın yeniden adaylığının uygun bulunmadığı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ise desteklendiği belirtildi.
CHP'de dün yapılan Merkez Yönetim Kurulu(MYK) toplantısının ardından bugün de 81 ilin başkanları kritik bir toplantı yaptı. Yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından kurultayda aday olacağını açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük destek çıktı.
Toplantının ardından yapılan kısa açıklamada, "Parti yönetiminin çağrısı üzerine 81 il başkanları toplanmış ve bu karar 76'sının onayı alınmıştır.
Karar: Biz aşağıda isimleri bulunanlar genel başkanımız Deniz Baykal'a yapılan komplaya karşı mücadele kararlılığımızı sürdürüyoruz.
Ancak bu aşamada Sayın Deniz Baykal'ın yeniden kurultayda aday olmasını doğru bulmuyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ise destekliyoruz." denildi.
Toplantı sonrası destekleyen il başkanı sayısı 76 olarak açıklandı ancak bir kaç dakika sonra bu sayının 77 olduğu bildirildi. Karara, Ağrı, Antalya, Adana ve İzmir il başkanlarının imza koymadığı belirtildi.
BAYKAL'A ZİYARET
CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, "Seniz Baykal'ı ziyaret edecek misiniz?" şeklindeki soruyu "Evet, tabiki genel başkan ziyaret edilecek" diye yanıtladı. "Ne zaman?" Sorusunu ise "Haber bekliyoruz, uygun olduğunda ziyaret "edilecek" dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...