Sayfalar

18 Mayıs 2010 Salı

TALAS'TA ASANSÖRDE TACİZE KALKIŞTI, DAYAĞI YEDİ

Talas’ta kimliği belirsiz bir şahıs, üniversite öğrencisi genç kızı asansörde taciz etmek istedi. Taciz etmeye çalıştığı kız sert bir şekilde karşılık verince sapık, çareyi kaçmakta buldu. Olayın görüntüler binadaki güvenlik kameralarına yansıdı.

 Talas ilçesinde gerçekleşen olayda 21 yaşında Erciyes Üniversitesi nde ikinci öğretim öğrencisi K.Ö okuldan ayrılarak evine gitti. Saat 23.00 sıralarında yaşadığı binanın önüne gelen K.Ö zile bastığı sırada yanına aynı yaşlarda üniversite öğrencisi olduğu tahmin edilen başka bir genç yaklaştı. Kapının açılmasıyla birlikte binaya giren ikili asansör beklemeye koyuldu.
Asansörün gelmesiyle birlikte içeriye giren K.Ö ve kimliği belirsiz şahıs birkaç saniye içinde hışımla dışarı fırladı. Gördüğü sert tepki karşısında hızla kaçan şahıs ve peşindeki K.Ö bir süre arbede yaşadı.
Bina girişinde ve çıkışında kovalamaca yaşayan ikili daha sonra gözden kayboldu.Olayın ardından başlatılan soruşturma sürerken, K.Ö nün olayın ardından ikamet adresini değiştirdiği bildirildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...