Sayfalar

11 Ağustos 2010 Çarşamba

NEDEN H A Y I R DIYORUZ !!! /Arzu BOZKURT

ABD - AKP ve BDP´ NIN ORDUMUZA KARSI KULLANDIGI SILAH OLAN TARAF GAZETESININ YAZILARINI BUGÜN ABD - AKP ve BDP ´YE GERI CEVIRIYORUZ..

ABD - AKP ve BDP´ye;
Meydanlarda savasa ciktiginiz zaman elinize silah alirsaniz cok dikkatli kullanmaniz gerekir..Öyle ki gün gelir devran döner ve cevirdiginiz o silah kendinize dönebilir..Ordumaza karsi kullandiginiz TARAF gazetesinin mansetini bugün size karsi kullandigimiz gibi..

TARAF gazetetesi yöneticilerine de ayrica tessekkür ederiz..Ileriyi göremeyip bizim elimize bu firsati verdikleri icin..

***
AKP- DTP ARASINDA CEVRILEN FIRILDAKLAR 

Gectigimiz dönemlerde "ACILIM" adi altinda BDP ve AKP nin omuz omuza birbirlerine destek olmasi halkimiz arasinda büyük bir hayal kirikligi yasanmasina, hatta AKP´nin güven kaybetmesine kadar varmisti..

Özellikle, referanduma adim adim yaklastigimiz su son dönemde istedigi destegi alamayan AKP yönetimi, BDP ile meydanlarda danisikli dövüsü care olarak görmüs olacak ki, BDP meydanlarda referandumu boykot edeceklerini ve sandiga gitmeyecekleri yaygarasini koparmaya basladi.

Fakat, öbür taraftan yöre halkimizdan gelen söylemlerden ise anliyoruz ki, BDP meydanlardan yaptigi boykot cagrisinin arka planin da, bölge halkimizi tehdit altinda tutarak "EVET" denmesi icin baski uyguluyormus..

Bu arada AKP ve yandaslari bakin BDP de bize destek vermiyor ve "hayir" diyor, diyerek milletimizin aklini karistirmaya calisiyorlar..Hatta bunu daha da ileri götürerek AKP yandaslari, BDP´de hayir diyor "yoksa sende PKK limisin da hayir diyorsun" gibi sözlerle halkimiza baski uygulayarak, milletimizi "evet" demeye zorluyor.. Yani anlayacaginiz herzaman ki gibi apacik bir "UYUTMA POLITIKASI" izlemeye devam ediyorlar.... 

EFENDILER SUNU BILIN KI; UYANMAYA BASLAYAN TÜRK MILLETINI, ARTIK HICBIR OYUNUNUZ DURDURAMAZ !!


UNUTMADIK
Bakin AKP´ye sözde Yeni Anayasa Paketi´nin TBMM yapilan oylama da en hassas maddelerin gecmesinde en büyük destegi yine BDP´den almisti..Yukari da göreceginiz TARAF manseti ise buna en büyük delildir..V e bu manset BDP ve AKP´nin bugün danisikli bir dövüs icinde oldugunun da en iyi ispatidir..

***

12 EYLÜL TÜRK MILLETININ GELECEGININ MESELESIDIR..BASKICI VE KORKU REJIMINE ARTIK DUR DEME MESELESIDIR...

ISTE BU YÜZDEN; AKP IKTIDARININ ÜZERIMIZ DE UYGULADIGI BASKICI, SINDIRICI VE KORKUTUCU REJIMI MESRU HALE GETIREN SÖZDE YENI ANAYASA PAKETINE, 

UMUT ICIN, YARINLAR ICIN, INSANCA YASAMAK ICIN, BASKILARDAN KURTULMAK ICIN, 

12 EYLÜL´DE HEP BERABER 

H A Y I R

DIYORUZ !!

Arzu BOZKURT
10 Agustos 2010

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...