Sayfalar

11 Ağustos 2010 Çarşamba

Süleyman Korkmaz: "AKP ölülerden medet ummaya başladı"

MHP Kayseri İl Başkanı Süleyman Korkmaz, referanduma 'hayır' ziyaretlerini sürdürüyor.
İlçe ziyaretlerini sürdüren MHP Kayseri İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Sarıoğlan ilçesi Gaziler Kasabası'na halkı referandum hakkında bilgilendirdi. 12 Eylül referandumunda hayali seçmenlerin var olabileceğinin altını çizen Korkmaz, "Dirilerinden ümidi kesen AK Parti ölülerinden medet ummaya başladı. Yüze yakın beldede oturmayan , özellikle doğu nüfusuna kayıtlı şahısların seçmen listesine kayıtlı olduğu tespit edildi, bu insanların birçoğu belki ölmüş de olabilirler. Bu konuyu duyarlı bir gurbetçi vatandaşımız dile getirmişti, biz olayın bu kadar vahim olduğunu düşünmemiştik. Buna benzer şekilde eski Gesi beldemize bağlı Özlüce köyünde de aynı durumun olduğunu öğrendik. Parti olarak bütün ilçelerimizi tarayacağız, daha önce bunların bir kısmına itirazda bulunmuştuk. Öyle anlaşılıyor ki itiraz dikkate alınmamış, aynen yazılmış" dedi.

Kayseri'deki il ve ilçe seçim kurullarını , diğer yetkilileri konuyla ilgili inceleme yapmaya çağıran Korkmaz, "MHP olarak bu işin takipçisi olacağız, bu zihniyetin bütün hile, desise ve planlarını da milletimize bir bir anlatacağız. Milletimizi ötekileştirdiği, ayrıştırdığı yetmiyormuş gibi, şimdi de 'evet'çiler 'hayır'cılar adı altında bölüp aklı sıra şark kurnazlığı yapmaya çalışıyor. Halkımız bu oyuna gelmeyecektir. Hele hele Kayseri halkımız sağ duyulu bir şekilde doğrunun yanında olacak, geleceğimizi sıkıntıya sokacak olan bu konuda hassas davranacaktır" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...