Sayfalar

11 Ağustos 2010 Çarşamba

Önder Turacı, Kayseripor'da...

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Fenerbahçe de forma giyen Önder Turacı ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve 2 yıllığına prensipte anlaşma sağladıklarını açıkladı.      

       Şaban Miraboğlu, Önder Turacı nın transferi ile stoper sorununu ortadan kaldırdıklarını ifade ederek, "Önder in aynı zamanda sağ kanatta da oynayabilmesi takımımız adına ayrı bir avantaj sağlayacak. Takım olarak alacağımız başarılarda etkili olabilecek bir isim" dedi.

        Önder Turacı nın Kayseri ye geldiğini belirten Şaban Miraboğlu, bu futbolcunun kulüp tesislerinin yanı sıra Kadir Has Stadı nı da gezdiğini ifade ederek, "Kendisiyle görüşmelerimiz vardı. Nihayetinde tüm sorunları aşarak anlaşma sağladık. Yeni sezonda kaliteli oyunculara sahip olan takımımızın ciddi başarılar alacağına inanıyoruz. Önder in transferinin hem kendisi hem de kulübümüz için hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...