Sayfalar

13 Ağustos 2010 Cuma

RAMAZAN TIRI YOLA ÇIKTI

 Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Ramazan Geceleri Belsin semtinde düzenlenen ilk programla başladı.
 Belsinli vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleşen ilk programın açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı  Oktay Durukan, yedincisi gerçekleştirilen Ramazan Geceleri etkinliklerinin büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, "Alanımızı dolduran Belsinlilere çok teşekkür ediyorum. Ramazan Geceleri'nin ilk 3 yılını merkezde yaptık. Merkezden uzak olan insanlar o bölgeye gelemediklerinden dolayı bizim onlara gitme ihtiyacımız doğdu ve bizde eğer vatandaşlarımız merkeze gelemiyorsalar biz onlara misafir olalım, halkımızla buluşalım istedik" dedi.
 Ramazan ayının ruhuna uygun olarak hazırladıkları programlarla bu yıl 26 farklı noktaya gideceklerini kaydeden Durukan sözlerini "Ramazan Geceleri etkinliği Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin bir ramazan hediyesi olarak Kayseri halkı ile buluşacak. Mehteran gösterisi ile başlayacağımız program, Ramazan'ın olmasa olmazı Hacivat-Karagöz, Orta Oyunu, Meddah ile devam edecek, tasavvuf musikisi konseri ve sema gösterisiyle sona erecek" şeklinde tamamladı.
 Yediden yetmişe her yaştan vatandaşın ilgiyle takip ettiği programda misafirlere şerbet ikramında da bulunuldu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...